• coaching kantoor bij M

Coaching & Training

De verschillen tussen coachen en trainen

Er zijn weldegelijk verschillen tussen coachen en trainen. Waarbij het bij trainen meer gaat over het overdragen en delen van kennis, het aanleren van methoden en de inhoud van een programma is dat bij coachen een andere manier van leren en ontwikkelen, meer vanuit spiegelen en naar jezelf kijken, luisteren en leren om te kunnen transformeren. In de praktijk hussel ik deze twee vormen van leren graag door elkaar. Door deze twee methoden in te zetten worden trainingen dynamischer en effectiever met een nog positiever resultaat.

Coachen

Tijdens het coachen ga jij de krachten (her)ontdekken, want het feit dat je “het” kunt benoemen bevestigt dat je het kent, je bent het enkel even kwijtgeraakt. Je krijgt de juiste inzichten om te groeien en te bereiken wat je wilt bereiken en te zijn wie je wilt zijn.

Het hervinden van je krachten

Wanneer ga je in gesprek met een coach? Ik ben van mening dat het altijd goed is om uitgedaagd te worden, nog beter is het om jezelf uit te dagen en je grens zoeken en aangeven op een gezonde manier. Inzicht krijgen in de kans en mogelijkheid om te transformeren waar nodig. Als je 1 of meerdere van onderstaande punten wilt bereiken is het inzetten van een coach zeker zinvol.

  • Inzicht in gedrag en de verandering
  • Managen van stress
  • Voorkomen of herstellen van een burn-out
  • Verkrijgen van inzicht in het eigen functioneren
  • Balans hebben tussen werk en privé waardoor productiviteit groeit
  ADRES
Kantoor Bij M
Baljuwlaan 2
4541 EG Sluiskil
Aangesloten bij:
CONTACT
T 0031 6 511 554 62
E info@kantoorbijm.nl
MEER
KvK 72341564
BTW NL001771499B84
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
SOCIAL MEDIA

Powered by Webcompact.nl