• Over Marina Kantoor bij M

Over mij

Een trotse Zeeuwse geboren in 1972. De afgelopen 15 jaar werkzaam binnen diverse Human Resource afdelingen en projecten, sinds 2018 als zelfstandig coach en trainer.
In 2008 heb ik de opleiding coaching en councelling gevolgd, daarna diverse trainingen gericht op mens en ontwikkeling. Sinds 2016 mijn werkmethoden uitgebreid met de technieken uit de NLP Practioner en de NLP Master coach. Bij Trainingen lees je meer over de betekenis van NLP.

Ik werk als coach en trainer. Dat doe ik met passie en vanuit mijn missie, mijn missie is verspreiden. Verspreiden van kennis, liefde, geluk alles wat ik zelf in overvloed heb. Om daarmee inzicht te geven hoe werk en privé optimaal te combineren is. Hoe je alles uit het leven haalt om gelukkig te zijn. Om dankbaar te zijn en te geloven in jezelf en je daardoor succesvol bent. Jouw innerlijke kracht vinden en van daaruit bouwen, dan is alles mogelijk.

Mijn kracht is motivatie, eigen motivatie want een ander gaat het niet doen. Ik ben verantwoordelijk voor mijn succes en jij bent verantwoordelijk voor jouw succes. En soms loopt dat even niet en heb je daar hulp bij nodig. Ik bied je die hulp door inzicht te geven hoe het komt dat “het” niet loopt waardoor er ruimte komt voor een andere aanpak. Door goed luisteren, geen oordeel hebben, objectief zijn en aandacht geven geef ik terug wat ik waarneem tijdens coaching en trainingen. Daardoor komen we snel tot inzicht. Op een vertrouwde en empathische wijze met respect voor elkaar in een veilige omgeving.

Gecertificeerd NLP Practitioner coach
Gecertificeerd NLP Master coach

Een succesvol en gelukkig leven.

Marina Dallinga
  ADRES
Kantoor Bij M
Baljuwlaan 2
4541 EG Sluiskil
Aangesloten bij:
CONTACT
T 0031 6 511 554 62
E info@kantoorbijm.nl
MEER
KvK 72341564
BTW NL001771499B84
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
SOCIAL MEDIA

Powered by Webcompact.nl